ReDI School: Digital integration

Digital uddannelse til kvinder fra non-profit: Styrk dine færdigheder i det digitale hos ReDI School

I 2016 startede ReDI School med en vision om at mindske den digitale barriere, skabe arbejdsmuligheder og ikke mindst uddanne nyt potentiale. Her har man kunne starte på kurser, der varer 3-4 måneder, i alt fra begynder kurser i computerbrug til mere avancerede kurser i f.eks. programmering. ReDI School tilbyder i den forbindelse et unikt karriere program, hvor man som kursist får tilbudt mentorvejledning, karriereworkshops, virksomhedsbesøg hos potentielle arbejdsgivere, job matching og dertil et fælleskab med sine med-kursister. Kurserne bliver afholdt af frivillige tech eksperter, hvor der især er fokus på ReDI Schools kerneværdier om:

  • Omsorg
  • Leg
  • Pålidelighed
  • Brugbarhed

Kerneværdierne kan desuden måle sig op på FN's verdensmål, hvor ReDI School bidrager til hele 5 verdensmål, herunder kvalitetsuddannelse, ligestilling mellem kønnene, anstændige jobs og økonomisk vækst, mindre ulighed og fred, retfærdighed og stærke institutioner.

                                         

ReDI School har siden 2016 spredt sig til forskellige egne i Europa, herunder København og Aarhus. Særligt i København bliver der afholdt relevante begynder- og techkurser på forskellige niveauer, på både dansk og engelsk. Kurserne er gratis med opstart i hhv. marts til juni i foråret og september til december i efteråret og spænder fra begynder kurser i computerbrug til hverdag og job, UX design, Cloud computing, til kurser i cybersikkerhed. Alle kurserne i København er gratis og henvender sig til kvinder. 

Du kan læse mere om kurserne i København og Aarhus og tilmelde dig de enkelte kurser her.


Læs mere om ReDI School

Vil du vide mere om arbejdet bag ReDI School, så læs med her! Her kan du bl.a. læse kommentarer fra både kursister og kursus holdere og læse mere om visionen 

Kom til DemoDay 

Den 13. juni kan du komme til DemoDay, et karriere event hvor du kan møde og finde nye kollegaer indenfor tech. Tilmeldingen er stadig åben! Læs mere om eventet og tilmeld dig her

Privat